De vraag die niemand stelt tijdens een sollicitatie!

Sollicitatiegesprekken kunnen behoorlijk stressvol zijn. Kandidaten bereiden zich voor op mogelijke vragen over hun vaardigheden, ervaring en motivatie, maar er is één cruciale vraag die zelden gesteld wordt, maar niet vergeten mag worden! Vaak ligt de focus in sollicitatiegesprekken op wat je kunt doen voor het bedrijf op korte termijn. Werkgevers willen weten of je …

De vraag die niemand stelt tijdens een sollicitatie! Lees meer »

video Kenniswerk

Documentaire Kenniswerk

In deze documentaire wordt een pakkend en goed beeld geschetst hoe kenniswerk eruit ziet in de huidige tijd en het belang om dit anders/beter te organiseren.

hatch webcam cover

Webcam cover is noodzaak!

Een cadeautje voor iedereen die zijn CV update en toestuurt: dan krijg je per kerende post (je weet wel, een echte envelop) een webcam cover toegestuurd.

Erwin la Roi

Empathie is jouw belangrijkste skill

Hatch bestaat in 2018 twintig jaar. Oprichter en recruiter Erwin la Roi heeft de arbeidsmarkt voor informatieprofessionals zien veranderen. Hoe beweegt hij als recruiter mee met de marktontwikkelingen?

CV Resume Assistant

CV tips van Microsoft met Artificial Intelligence

Wie in Word (Office 365) een CV maakt, krijgt daar binnenkort ook tips bij. Met hulp van LinkedIn. Dat moet dus plaatsvinden met Resume Assistent. Een nieuwe AI toepassing die nogal wat impact zal hebben!

boek factor k

Factor K: how to make knowledge work

Dit boek is interessant voor iedereen die meer wil weten over het inzetten van de productiefactor kennis en/of er concreet mee aan de slag wil.

FTM: Waar Informatiespecialisten wonen (en werken)

Het is een uitdaging voor mij als recruiter om goede mensen buiten de Randstad te vinden. En als die kanjer is gevonden, hoe krijg ik die persoon in beweging om te kiezen voor die mooiere functie? Hoe komt dat toch?

Scroll naar boven