boek factor k

Factor K: how to make knowledge work

Kennismanagement. Al jaren een veelgebruikte term. En veel over geschreven. Vaak saai en theoretisch waarbij je achteraf denkt: ‘ok en nu?’

8 jaar geleden heb ik met Daphne Depassé het boek gemaakt ’15 | praktijkverhalen over kennismanagement’. Toen al omdat we zoiets hadden van: nu maar eens kijken hoe het in het echt gebeurd, in de praktijk. Dat was tof om te doen en leverde mooie verhalen op. Dat vonden de lezers blijkbaar ook, na de 3e druk is deze nog steeds te koop als ebook.

Maar hoe dan?! Dat was een vraag die bleef hangen. Daphne heeft in de eerste helft van dit jaar in Jordanië gewoond en heeft haar tijd grotendeels gevuld met het (be)schrijven van het hoe. Dat heeft geresulteerd in het boek Factor K. Met een verfrissende inhoud en met een vormgeving die je nog niet eerder hebt gezien in dit genre! Want het een versterkt het ander.

⇒ De organisaties van de toekomst zijn organisaties die in staat zijn om krachtig te sturen op de factor kennis. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kun je kennis laten werken? Waar begin je? Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de valkuilen? Hoe doen anderen het?

Factor K geeft inzicht in hoe kennis werkt, biedt een Framework met 12 bouwblokken waarmee je je kennisvraagstuk op een overzichtelijke en visuele manier in kaart brengt, 1 route die je kunt volgen én 14 concrete tools die je helpen om een krachtige kennisorganisatie te realiseren. Efficiënter, effectiever, sneller, beter.

En leuker.

Lees meer over dit bijzonder vormgegeven boek op de boeksite www.factor-k.com. Met een uniek inkijkje in het designproces, over de auteur Daphne Depassé en nog veel meer!”

En nu komt het mooie: je kunt dit boek nu al in de voorverkoop – met grote korting – bestellen! Medio  december ligt het in de winkel, jij kunt met de kerst dit bijzondere boek al lezen!

Scroll naar boven