Free match van Hatch

De arbeidsmarkt voor Informatieprofessionals is volop in beweging. Stafafdelingen zijn opgeheven door bezuinigingen en reorganisaties en medewerkers zijn ontslagen. Een groot aantal Informatieprofessionals is hard op zoek naar een nieuwe functie, maar hebben het lastig. Want waar zijn de banen? Die zijn er niet of zien er anders uit dan het werk dat voorheen werd gedaan.

Als werkgever herkent u het vast wel. De behoefte aan goed content management, vindbaarheid van kennis en structurering van informatie is echt niet minder geworden. Alleen is het nu de secretaresse, beleidsmedewerker of adviseur die de informatie moet ordenen en vinden. Niet altijd ideaal…

Daarom: de ‘Free Match van Hatch’.

Een concept waarbij Hatch de Informatieprofessionals helpt die graag verder willen. En ook u als werkgever, om de waardevolle kennis en kunde van Informatieprofessionals in te kunnen blijven zetten, zodat uw kennisorganisatie optimaal blijft functioneren.

Wat houdt Free Match in?

Free Match van Hatch is Free, omdat:

Er Informatieprofessionals zijn die staan te trappelen om hun kennis en kunde in te zetten, zonder dat daar direct een marktconform salaris tegenover staat.
Er geen fee vanuit Hatch in rekening wordt gebracht.
Hatch kent al die uitstekende Informatieprofessionals, kandidaten die zeggen: “Ja, ik wil aan de slag, ook al vergt dat een flinke investering!”

Dat zijn energieke Informatie-specialisten, of ook wel: documentalisten, (market) researchers, bibliothecarissen en knowledge managers genoemd. Mensen die bekwaam zijn in het zoeken, selecteren, filteren, ordenen en presenteren van gegevens en informatie. Informatie die van vitaal belang is voor elke kennisintensieve organisatie.

Hatch helpt deze Informatieprofessionals graag verder.

En helpt u graag verder! En zonder dat daar een fee tegenover staat. Mocht een van deze medewerkers uiteindelijk toch een contract krijgen binnen uw organisatie, dan pas zal er een fee in rekening worden gebracht. En als dit niet gebeurd, dan heeft u toch de inzet van deze medewerker kunnen benutten. En de medewerker heeft een schat aan ervaring opgedaan waarmee hij of zij weer waardevoller wordt voor een andere functie. En mogelijk kan Hatch daar dan ook nog weer in bemiddelen.

Interesse? Neem contact op met Erwin la Roi.

Alvast inlezen over vrijwilligerswerk en werkervaringsplekken?

Scroll naar boven