Why I Love…

Wauw. Dat was me weer een jaar (ok, bijna dan). Een grote en fantastische verbouwing van mijn nieuwe kantoor achter de rug en nu daalt de rust echt neer en komt er weer ruimte in agenda en hoofd.

Heb dit jaar weer vele mooie mensen mogen ontmoeten en spreken, maar niet altijd met een positieve aanleiding. Dat doet soms pijn. En toch ben ik van mening dat ook daar goede dingen uit zijn te halen. Een reset, wakker geschud worden, wat heb ik de afgelopen tijd eigenlijk gedaan en waarom? Niet makkelijk natuurlijk. Maar is dat niet leven? Geen ‘highs’ zonder de ‘lows’? In de gesprekken die ik mag hebben met mensen (jullie dus!) hoor ik veelal mooie verhalen. Reizen die zijn gemaakt in het werkzame leven en ook in prive situaties. Sommigen ken ik al meer dan vijftien jaar!

Verhalen, die maken het leven een stuk mooier toch? Daarom wil ik je voor de aankomende feestdagen graag attenderen op een fantastisch initiatief waar ik fan van ben: Why I Love This Book.

Gestart door Marc Barteling -geen vakgenoot- idolaat van boeken. En zijn wij dat niet allemaal? Whyilovethisbook.com: een website met alleen maar mooie verhalen. Lezers en schrijvers geven hun persoonlijke boekentip, in video’s van één minuut. Ze vertellen ‘why I love this book’, hoe dat ene boek hen raakte, ontroerde, inspireerde of ze iets leerde. Daarom vind je er filmpjes over boeken in alle genres, van alle tijden, in alle talen en voor alle leeftijden. En Marc krijgt niet de minste voor zijn camera (ja, het doet het allemaal zelf!), kijk maar naar Stephen Fry over Ulysses van James Joyce.

Klik, Like en als je dan toch een boek besteld, doe het via zijn site, verdient hij er ook nog iets aan.

Ik wens jullie een fantastisch mooie afsluiting van dit jaar en hup: door naar 2014!

…the story continues 😉

Scroll naar boven