Fris starten na je vakantie

Vakantietijd is de tijd voor een reset. Na de zomer (en de kerst) krijg ik altijd fors meer CV’s toegestuurd. Je neemt dan afstand tot wat je doet, hebt gedaan en wat je zou willen doen! Dat betekent verandering. De wens voor andere baan komt voorbij, het besluit tot stapje omhoog op de carrière ladder wellicht of verbetering van je zelf door een nieuwe studie of cursus op te pakken.

En dat laatste, dat is nu wel heel makkelijk te realiseren!

Alles (werk, thuis, het leven) draait om het creëren van waarde. Maar hoe maak je duidelijk dat wat jij doet zo enorm de moeite waard is? Hoe laat jij zien dat wat je doet waardevol is? Daarvoor is een methode!

In een tweedaagse cursus storytelling ga je dat leren. Deze is speciaal opgezet voor gedreven informatieprofessionals, teams en afdelingen – in de informatiesector-  die willen leren hoe je ‘de wereld’ voor eens en altijd duidelijk kunt maken waarom wat je doet zo enorm de moeite waard is.

Aan het einde van deze twee dagen kun je een kort, krachtig en persoonlijk verhaal vertellen dat (anderen) overtuigt van jouw waarde.

-> ook handig voor op verjaardagsfeestjes; in een minuut kunnen vertellen wat je doet en waarom dat belangrijk en interessant is 😉

Deze cursus wordt gegeven door Mimoun Oaissa (bekend van tv) en Daphne Depassé, in samenwerking met mij.

  • Op 20 en 27 september a.s. in Amsterdam
  • Investering: 545,- euro per persoon
  • 495,- euro voor leden van KNVI, AIN

Op de website http://www.cursus-storyselling.nl kun je meer informatie vinden en je aanmelden.

Er is plaats voor maximaal 16 personen, dus wees er snel bij!

Scroll naar boven