Exclusief: gratis Masterclass Kennismanagement

Twee jaar geleden heb ik met Daphne Depasse een mooi boek over Kennismanagement geschreven: “15 | praktijkverhalen over kennismanagement” met een enthousiast voorwoord van Matthieu Weggeman.
Daar ben ik nog steeds een beetje trots op, zeker ook door de vele leuke reacties die ik nog steeds mag ontvangen (overigens: de eerste oplage is zo goed als uitverkocht hoorde ik onlangs van de uitgeverEssentials, wees er dus snel bij als je hem nog niet hebt).

Daphne organiseert op 9 december een Masterclass Kennismanagement in een middag.
Tijdens deze masterclass leer je in één middag: het wat, waarom en hoe van kennismanagement. Een combinatie van theorie en praktische handvatten waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt. Helder, to-the-point en zonder fratsen.

Daarom vind ik het een eer dat ik de laatste vier (4) plaatsen met korting mag aanbieden, exclusief voor degenen die deze nieuwsbrief ontvangen.

En het wordt nog mooier: voor degene die het mooiste in maximaal 15 zinnen kan aangeven door welk verhaal ze uit het boek het meest zijn geinspireerd of van hebben geleerd en waarom, die mag gratis deelnemen aan de Masterclass.

In het kort:

  • Speciale Hatch prijs: E 145,- excl. BTW (normaal E 195,- excl. BTW)
  • Gratis deelname voor diegene die het beste kan verwoorden waarom hij/zij geinspireerd werd door een van de 15 verhalen over Kennismanagement uit “15 | praktijkverhalen over kennismanagement”

Meer informatie en aanmelden: http://www.depasse.nl/masterclass-kennismanagement-in-een-middag
Vermeld [Hatch] in het veld ‘opmerkingen’ om de korting te ontvangen.
Vermeld ook hier als je mee doet aan de verloting van de gratis plek.

Let op: Maar wel voor 1 december aanmelden!

Voor wie mee wil dingen naar de gratis plek naast de inschrijving met korting: direct bij de inschrijving een mail naar info@hatch.nl met de tekst. 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt.
Degenen die alleen een poging willen doen om mee te dingen naar de gratis plek: niet inschrijven, maar alleen een mail naar info@hatch.nl.

Scroll naar boven